Originální jarní menu i vína ze Salabky

Salabka - TatarákMimořádný kulinářský zážitek v nádherném prostředí na okraji Prahy přichystala restaurace Salabka. Od prvního jarního dne tam můžete ochutnat tříchodové menu, například slepičí consommé, rybí karbanátek nebo srnčí hřbet, a s dezertem Sněhový obláček nakonec. Šéfkuchař Petr Kunc hledal inspiraci spolu s pracovníky Muzea hl. m. Prahy ve starých receptech. Připravované pokrmy z nich vycházejí, ale jsou upraveny podle současných požadavků. Ať si však dáte cokoli z originální nabídky, jistě oceníte nápaditost autorsky sestavených jídel, souznění i kontrast použitých ingrediencí i styl, s jakým je pokrm podáván. Hra barev, chutí, vůní i textur – na své si přijdou všechny smysly. A když navíc ochutnáte některé z oceňovaných vín z hroznů révy jižních svahů zdejšího vinohradu, dopřejete si nevšední zážitek, který vás bude lákat k další návštěvě.

www.salabka.cz

(kčr)