Která superpotravina v létě dokáže osvěžit a tělo příjemně ochladit?

Mladý Ječmen Nupreme

Doporučujeme sáhnout po zelených superpotravinách. Když bych ale měl vybrat jedinou superpotravinu, vsadil bych na mladý ječmen, který je hotovou zásobou biologicky aktivních látek. Obsah chlorofylu pomáhá nejen tělo pořádně osvěžit, ale udržuje taky zažívání v dobré kondici a přispívá k jeho detoxikaci, což v období grilovaček, pikniků, oslav a dovolených jistě uvítáte.

Najdete v něm vitamín C a B6, které spolu působí jako booster imunity a energie, dokonce byla klinickými studiemi u těchto vitamínů prokázána schopnost snižovat únavu a vyčerpání. B6, a též další vitamíny skupiny B, patří mezi látky, se kterými se bude mít vaše psychika dobře. Ale to vůbec nejdůležitější je, že mladý ječmen pomáhá díky obsahu nutrientů snižovat překyselení organismu a zásobuje vaše tělo plejádou živin, na které je běžná západní zpracovaná strava chudší. Když vybíráte, volte mladý ječmen nejen v BIO, ale taky v

Mladý ječmen Nupreme v té nejvyšší kvalitě

Mladý Ječmen v BIO a RAW kvalitě zároveň? Značka Nupreme přesně takový má a surovinu získává z nejlepšího zdroje na světě.

RAW kvalitě. Obsahuje totiž blahodárné enzymy, které se ale bohužel teplotou vyšší než 42 °C ničí. Ten náš od Nupreme je BIO i RAW, a navíc pochází z nejkvalitnějšího zdroje na světě.

Chtěli byste svoje tělo osvěžit Mladým ječmenem v BIO a RAW kvalitě Nupreme? Podívejte se na nustore.cz.