DS Automobiles se představí v šesti městech

Společnost DS Automobiles představí svou modelovou řadu na akci DS TOUR v 6 českých a moravských městech v termínu 3.-14. září 2024. Zájemci o vyzkoušení modelů DS v různých motorizacích a verzích si mohou již nyní rezervovat testovací jízdy v Praze, Liberci, Plzni, Českých Budějovicích, Brně nebo Olomouci na ds-tour.cz nebo na dsautomobiles.cz. Kromě standardní modelové řady bude k vyzkoušení i celá limitovaná kolekce DS Antoine de Saint Exupéry nebo nový mild hybridní pohon.
Aktuálně DS provozuje luxusní showroom DS STORE v Praze na Černém mostě a DS vozy lze zároveň vyzkoušet i u našich servisních partnerů v Brně (Carling Brno), Olomouci (Artcom Olomouc) nebo v Ostravě (Kodecar Ostrava).

Značka DS registruje zájem zákazníků i z dalších regionů v ČR a proto se rozhodla své vozy přivézt do několika dalších měst, tak aby si zájemci mohli vše vyzkoušet v pohodlí ve své lokalitě.

Tentokrát se vydáme s DS TOUR i na druhý konec Prahy, na Zličín a do ostatních měst přivezeme široké portfolio našich vozů včetně níže uvedených novinek. K otestování nabízíme modely DS 3, DS 4, DS 7 a DS 9, které jsou k dispozici se spalovacím motorem, s hybridním i plug in hybridním pohonem nebo jako 100% elektrické.
V loňském roce jsme již podobnou akci realizovali v Brně, kde zaznamenala obrovský úspěch a téměř 100 testovacích jízd během jediného dne.

Harmonogram DS Tour 2024:
3. 9. OC IKEA Zličín, Praha 5
4. 9. OC GLOBUS Liberec
5. 9. OC OLYMPIA Plzeň
6. 9. OC GLOBUS České Budějovice
7. 9. OC OLYMPIA Brno
8. 9. OC GLOBUS Olomouc
14. 9. OC Letňany, Praha 9

Novinky na DS TOUR:
DS 3 a DS 4 HYBRID
V nabídce modelů DS 3 a DS 4 je nyní k dispozici nové elektrifikované pohonné ústrojí. Toto řešení, pojmenované HYBRID, zajišťuje komfort a flexibilitu používání s možností absolvovat díky samodobíjecí baterii více než 50 % cesty ve městě bez emisí výfukových plynů. HYBRID nabízí u modelů DS 3 a DS 4 nižší emise CO2 a až o 20 % nižší spotřebu paliva (homologace WLTP) ve srovnání s motorem PureTech 130 Automatic. Rok 2024 je pro společnost DS Automobiles rokem zrychlení její energetické transformace. Ještě před uvedením nových 100% elektrických modelů značka představuje nové elektrifikované varianty vozů DS 3 a DS 4. Díky řešení HYBRID mohou zákazníci společnosti DS Automobiles využívat výhod samodobíjecí hybridní technologie. Ve srovnání s benzínovým motorem získají lepší komfort, lepší energetickou účinnost a nižší provozní náklady. U tohoto systému také odpadá nutnost dobíjení. Řízení baterie je plně automatizovaná, dobíjení a vybíjení probíhá během jízdy, bez nutnosti připojení k elektrické síti.

Příjem objednávek vozů DS 3 HYBRID a DS 4 HYBRID je v ČR již zahájen.

Kolekce DS Antoine de Saint Exupéry
Humanista, vypravěč, letec, vědec a umělec Antoine de Saint Exupéry propůjčil své jméno kolekci pro rok 2024, kterou společnost DS Automobiles představuje u příležitosti 80. výročí jeho úmrtí. Kolekci Antoine de Saint Exupéry tvoří tři modely: DS 3, DS 4 a DS 7. Každý model je inspirován cestami a příběhy Antoina de Saint-Exupéryho a s odkazy na jeho díla představuje práci týmů designerského studia DS DESIGN STUDIO PARIS.

Modely v nabídce jsou k dispozici se všemi typy motorů: 100% elektrickým, plug-in hybridním, hybridním, benzínovým a naftovým. Objednávky jsou pro české zákazníky již otevřeny.

(tz)