S Knihou o pivu, jehož autory jsou Pavel Borowiec a Marcela Titzlová, poznáte nové a často nečekané tváře tradičního nápoje. Naučíte se vybírat a poznávat piva různých stylů a z různých zemí, nacházet ta nejlepší z nich a vychutnávat si je.
Seznámíte se s původními i novými pivními styly, proniknete do základů párování piva a jídla.
Součástí knihy jsou také praktické rady, jak vybrat správné pivní sklo či jak uspořádat ochutnávku.
Více než dvacet receptů dále ukáže široké možnosti piva při úpravě masa, pečení chleba, grilování a přípravě jak rychlých párty jídel, tak polévek nebo sladkých dezertů.Užijte si pestrost pivní kultury od českého ležáku přes bavorský weizen, francký rauchbier, belgický gueuze, anglický bitter nebo stout až po IPA z amerických craft pivovarů.
Publikaci těsně před Vánoci vydalo nakladatelství Smart Press. Může posloužit jako pěkný vánoční dárek či hodnotný příspěvek do vaší kuchařské sbírky.
(rix)